Direktlänk till inlägg 2 oktober 2011
Ingredienser:
drygt en näve hundfoder
leversnittar
skinka
leverpastej
urgröpt märg från ett rått märgben eller någat annat hunden gillar
en liter vatten
eventuellt lite majsvälling
Gör så här:
Lägg ingredienserna i en mixer och kör på full fart tills allt är bra blandat.Häll upp smeten i pappersmuggar av valfri storlek och ställ in i frysen (glass till små hundar kan man göra i en iskubsfrom).Servera när glassarna är helt frysta,det tar upp till ett dygn beronde på storleken.Man kan även göra glassmet utan mixer,men då är det lättare att använda skinka,kalvkorv,mosad märg eller liknande.Det ska vara mjukt att dela.Vill man lyxa till glassarna kan man lägga i hela foderkulor,de flyter upp till ytan och blir som ett lock som hunden får gnaga loss.Hjärngympa och gott på samma gång!Servera helst glassarna utomhus,det kan bli ganska söligt.
/Maja
Var och red i mollaryd i går med en kompis. Jag red på en häst som heter soléy som är ett 7-årigt islandssto. Min kompis red på sleipner som är en 19-årig islandsvalack. Idag är det måndag och ridning som vanligt och jag har krumelur som har stegrat...
I söndags var jag på tämta och tävlade med Perle. Vi gjorde clearround och fick rosett. I måndags hade vi teori på ridningen och vi hade sitsträning. I slutet av ridlektionen fick vi rida backlänges och det var jätte kul. Alla utom en i vår grupp red...
Skolan har börjat igen och det är kul att träffa alla kompisarna igen. I måndags red jag Spirrit som är min andra favorithäst. Vi hoppade en serie och det gick ganska bra. Det var lite läxa iskolan i skolan den här veckan. Bara sju ord i engelskan. /...
Idag är det påsk tror jag man tror ju inte det när man ser snön. Men om det nu är påsk så GLAD PÅSK!!!!!!!! Ska få besök idag av en i 4b på våran skola och hans föräldrar. Red i måndags på fuxen Spirrit dom flesta sägar att hon har dålig galopp men f...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 |
5 |
6 | 7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
31 |
|||||||||
|